Praktische informatie
Bestelling voor | Afhalen | Laten leveren |
---|---|---|
vrijdag 15 november | 17u - 18u | |
zaterdag 16 november | 11u - 12u | 9u - 11u |
Bestellen kan tot woensdagavond 13 november |
WEEKENDMENU
€ 42,00
WEEKENDMENU
€ 42,00
Tartaar van zalm "graved lax" / honing - dille
______
Visvangst van de dag / Zuiderse parelcouscous / kruidenolie (+ 3 € pp)
OF
Gegrilde hoevekip / Zuiderse parelcouscous / kruidenolie
______
Vanillecrème / mango - passiefruit
Vissuggestie
€ 27,00
Vleessuggestie
€ 24,00
Nagerecht
€ 7,50
Aangepaste wijnen
Bubbels
Wit
Rood
Druif: 100% druivenras uit Montefalco
Hints van rode appel, citrusvruchten, pompoelmoes en broodkorst
Als aperitief, maar ook bij visgerechten, wit vlees en verse kazen
druif: 100 % Passerina
frisse wijn met mooie afdronk
ideaal bij visgerechten en romige kazen
druif: Merlot en Sangiovese
krachtig, geconcentreerd, robuust
lekker bij kazen, vlees, pasta's